Öntözőrendszerek

Érdekesség: A Rain Bird öntözőrendszer története röviden

Rain Bird öntözőrendszer történeteAz automata öntözőrendszerek már a 20. században kezdtek elterjedni, először az USA-ban és Izraelben, ezt követően Floridában, és szép lassan az egész világban megjelentek. A világ egyik legnagyobb öntözőrendszer gyártó amerikai cég a Rain Bird, melynek termékei a mai napig számos kertben megtalálhatóak.

A Rain Bird cég 1933-ban alakult, a vállalat alapítója Clement és Mary LaFetra. A jelenleg is magántulajdonban lévő cég nem csupán öntözőrendszereket és ehhez szükséges eszközöket forgalmaz, hanem prémium minőségű vezérlőket, mágnesszelepeket is.

A professzionális technikának köszönhetően szakszerű öntözésben lehet része növényeinek, időtállóság és a megbízhatóság jellemzi a Rain Bird termékeket. Ha a Rain Bird öntözőt választja, garantáltan nem fog csalódni, hiszen ezek a termékek úgy lettek megalkotva, hogy Önnek és környezetének is tökéletesen megfeleljenek. Az öntöző szórófejeiben nem alkalmaznak semmilyen kenőanyagot, amely káros lehetne a környezetre.

Amennyiben szeretné kertjét színvonalasan gondozni, válassza a Rain Bird termékeit és öntözőrendszer telepítés szolgáltatásunkat!

 

Rain Bird öntözőrendszer

A Rain Bird a világ legnagyobb öntözőrendszer alkatrészeket gyártó cégek közé tartozik. A több tíz éves szakmai tapasztalat alatt körülbelül 150 bejegyzett szabadalom köthető a cég nevéhez.

A Rain Bird már hetven éve van jelen az öntözőrendszerek piacán, az automata öntözés szinte minden területén megtalálható, ahol teljes termékpalettával rendelkezhet. Legyen szó akár kerti, akár mezőgazdasági öntözésről.

A legkiemelkedőbb pozitív pont, amit kiemelhetünk a cég kapcsán, a víztakarékosság, ami napjainkban egyre kevésbé hanyagolható el. A második pont, ami szintén igen pozitív jelzője, egy ilyen területen foglalatoskodó cégnél, az a környezetvédelem. A termékek megtervezésekor a cég maximálisan figyelembe veszi a környezet védelmének érdekeit, így nem használnak semmiféle kenőanyagot.

A felhasználóknak igen kedvező feltételek mellett, 3-4 éves garanciával vállalnak felelősséget a minőségi termékekre. A cég képzett szakemberekkel dolgozik a világ szinte minden pontján.

 

A Hunter öntözőrendszerről

A Hunter öntözőrendszerrőlA Hunter öntözőrendszerek a cég alapításától kezdve kitűnnek különleges technológiájukkal. A cég számos szabadalmat tudhat magáénak az öntözés világában. A termékek külföldön, és kis hazánkban is piacvezető helyet foglalnak el. A Hunter öntözőrendszerek további különlegessége, hogy egyedülálló fúvókája tetszőlegesen állítható.
Amikor arra adjuk a fejünket, hogy a kertünk szépsége érdekében beruházunk egy jó öntözőrendszerre, olyan masinát képzelünk magunk elé, amelyet könnyű kezelni, egyszerűen karbantartható, valamint kicsi annak az esélye, hogy sok gondunk lesz a meghibásodásokkal. A tökéletes választás tehát a Hunter!

Akkor jó egy öntözőrendszer, ha azt úgy alkotják meg, hogy könnyen és hatékonyan, hibák nélkül működjön. A Hunter minden tekintetben arra hivatott, hogy működését az egyszerűség és a hibátlanság jellemezze.

Tehát ha Ön is olyan öntözőrendszert szeretne, amelynek kezelése könnyű, működése egyszerű, felépítése stabil, akkor döntsön a Hunter öntözőrendszerek egyike mellett!

Ha további információra van szüksége, hívjon minket bizalommal!

Ha kérdése van, vagy felkeltettük érdeklődését, keressen fel minket a megadott elérhetőségek egyikén! Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Az öntözőrendszer újraindítása

Az öntözőrendszer újraindításaAz öntözőrendszereket minden évben a jó idő beköszöntével újra kell indítani. Ez nagyon fontos folyamat, hiszen az újbóli beüzemelés határozza meg azt, hogy hogyan fog működni adott évben a rendszer.

Mielőtt beindítanánk az öntözőrendszerünket, járjuk körbe a területet és nézzük meg, hogy okozott-e valamilyen károsodást a hidegebb idő. Utána tanácsos a fejek szűrőit is kitisztítani, ha van központi vízszűrőnk, akkor azt is. Szükség esetén a csepegtető csöveket is át lehet mosni. A következő lépésként nyissuk fel és tisztítsuk ki a szelepdobozokat, és ha szükségét látjuk, akkor szedjük szét a szelepeket. Mossuk le a gumi membránokat, a szelepházból szedjük ki a hordalékot és a koszt, ami rendszerint összegyűlik a szelepek alján. Az öntözőrendszer automatikát pedig helyezzük áram alá, tegyünk bele új elemet és programozzunk be minden értéket az időjárásnak megfelelően. Tisztítsuk meg a portól és a szennyeződésektől, és ellenőrizzük a csavaros szorítókat is.

Fontos hangsúlyozni, hogy az öntözőrendszert nem elég beüzemelni, hanem meg is kell tisztítani a szennyeződéstől, azért, hogy még tartósabb legyen! Automata öntözőrendszer telepítéssel kapcsolatban bízza profikra magát, keressen fel minket elérhetőségeinken további információkért!

 

Tervezzen okosan!

Tervezzen okosan!Ahhoz, hogy kertje és növényei a legmegfelelőbb gondoskodást kaphassák, olyan automata öntözőrendszer telepíttetése szükséges, mely kifejezetten az Ön igényeihez és a kert paramétereihez igazodik.

Az automata öntözőrendszer választásánál a következő szempontokat kell mérlegelnie:

 • Vízforrás milyensége
 • Terepviszonyok
 • Egyéni igények

A tervezésnél vegyük figyelembe, hogy a különböző szórófejeket nem ajánlatos egyszerre üzemeltetni, ugyanis ezek kombinálásával nemcsak vizet pazarolhatunk, de nem tudjuk megvalósítani az egyenletes öntözést sem, mely növényeink szempontjából nem éppen a legelőnyösebb.

Az egyenletes átfedés érdekében a kiválasztott szórófejeket az öntözendő terület sarkaira, illetve amennyiben szükséges, középre is helyezhetjük. Ezután következhet az öntözési zónák meghatározása, melynek kialakítását a nyomás, a vízmennyiség és a különböző öntöző elemek összeférhetősége befolyásolja.

A minőségi automata öntözőrendszer használatával a hatékony öntözés élettel teli kertet eredményez.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen öntözőrendszereinkből, melyek már bizonyítottak!

 

Milyen elemekből áll az automata öntözőrendszer?

aqua-matic.huHa szeretne szépen zöldellő kertet, ám nem szeretne sok időt és energiát áldozni erre, akkor minél hamarabb érdemes beszereznie automata öntözőrendszert. Használata egyszerű, praktikus és pénztárca kímélő.

Az automata öntözőrendszerhez szükség van bizonyos alapkellékekre, ezek a következők:

 • A szivattyú segítségével állandó nyomás uralkodik a rendszerben, így ha a kerti csap vagy a mágnes szelep kinyitásra kerül, akkor a szivattyú működésbe lép.
 • Az automata rendszer központi működési egysége a mágnes szelep, másképpen elektronikus csapnak is nevezhetjük. Ha a vezérlőjelet érzékeli, akkor a szelepet megnyitják és a víz máris áramol. Ha az impulzus megszűnik, akkor a víz útját elzárja.
 • Az esőérzékelő praktikus része az öntözőrendszernek. Ha esik az eső, azt érzékeli és a rendszer nem fog öntözni gazdaságossági szempontból.
 • A vezérlőegység jeleket küld a mágnes szelepeknek, beprogramozás alapján is használhatjuk.
 • A szórófejekre és fúvókákra is szükség lesz a rendszerhez.
 • Ahhoz, hogy a rendszer részei összeköttetésben legyenek, csövekre van szükség. Ehhez a kemény polietilén és a lágy polietilén javasolt.

Ha szeretne egy modern automata öntözőrendszert, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén, és gyorsan, profi módon végezzük el a ránk bízott munkát!

 

A Hunter öntöző története

A Hunter öntöző történeteAz öntözéstechnikában sem mindegy, milyen márkájú terméket választunk. Természetesen törekszünk a minőségre, hatékonyságra, tartósságra, mely kívánalmaknak megfelel az egyik legnépszerűbb márkánk, a Hunter.

A Hunter kezdetben a Moist O’ Matic cégnevet képviselte, majd 1981-ben önállóan, Hunter néven robbant be az öntözéstechnikai termékek közé.

A Hunter öntöző a vezető termékek közé sorolható. A Hunter öntözőrendszer története az 1950-es évekig nyúlik vissza, és Ed Hunter alapító nevéhez kapcsolódik. A Hunter fejlesztés alapját az adta, hogy édesapja szerszám műhelyében tevékenykedve korán jelentős tapasztalatokat szerzett a témában. A modern öntözéstechnika történethez számos termék tartozik. A műanyagtechnika vonalát követve Hunter és csapata segítségével egyre jobb, és korszerűbb termékeket dolgoztak ki.

Akármilyen öntözési feladat előtt áll, a Hunter öntözővel biztosan megtalálja a számításait. Több mint 250 termék közül választhat a vásárló, profi minőségben.

Ha szeretne jó minőségű, egyedi márkát, akkor szerezzen be Hunter öntözőt!

 

Hogyan válasszunk öntözőrendszert?

Hogyan válasszunk öntözőrendszert?Az öntözőrendszer rendkívül hasznos kertes házakban, hiszen helyettünk végzi el, ha még nem is kemény fizikai megerőltetést igénylő, de mindenképpen időigényes munkát.

Nagyon fontos a megfelelő minőségű öntözőrendszer kiválasztása, hiszen igen nagy gondot okoz, ha például, amíg mi jól megérdemelt pihenésünket töltjük, egyszer csak leáll a rendszer, de ami ennél rosszabb lehet, ha le sem áll.

A választásnak három fontos szempontja van:

 • Az ár-érték arány: Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a drágább öntözőrendszer jobb, csak mindenféleképpen tartsuk figyelem előtt a minőséget és a hozzá kapcsolódó árat.
 • Műszaki tartalom: Általában az olcsóbb öntözőrendszereknek nem magas a műszaki felszereltsége, ezért ezek könnyen szemet szúrnak szemezgetés közben.
 • Forgalmazó vagy kivitelező cég: Ez egy nagyon fontos szempont, hiszen később, ha probléma adódik öntözőrendszerünkkel, ezen cégek valamelyikéhez fordulhatunk. Fontos megítélési szempont lehet, hogy az adott cég mennyire partner az esetleges segítségnyújtásban.

Amennyiben megbízható cégtől szeretne magas minőségű öntözőrendszert vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal!

 

A csepegtető öntözésről bővebben

A csepegtető öntözésről bővebbenIgazán hatékony öntözőrendszert keres? Elege van abból, hogy rengeteg vizet kell elhasználnia minden öntözés alkalmával, mégsem térül meg az felhasznált mennyiség és Ön sem éri el a célját? A megoldás a csepegtető öntözés! Miért jelent ideális választást ennek az öntözési módszernek a bevezetése?

A csepegtető öntözés előnyös Önnek, mert a segítségével hatékonyabban tudja megvalósítani céljait és előnyös a környezetnek is, mert ott és annyi vizet használ fel, amennyire szüksége van anélkül, hogy fölöslegesen pazarolna.

A csepegtető öntözés olyan korszerű öntözéstechnika, amivel a víz nem folyik el, hanem egyenesen a növény tövénél jut a talajba, így egy csepp sem vész kárba. Egyidejűleg több növény öntözése is lehetséges egy csepegtető cső használatával, így nagyobb területek öntözésére is ideális. Láthatatlanság, minimális párolgás, spriccelésmentes öntözés, gazdaságosság és kényelem jellemzi ezt a technológiát.

Ha úgy dönt, hogy kipróbálja a csepegtető öntözést, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

A csepegtető öntözőrendszerek megfelelő használata

A csepegtető öntözőrendszerek megfelelő használataA csepegtető öntözőrendszer működése egyszerű, egy csepegtető csövön adott időegységen keresztül látja el vízzel növényeinket, de mindezt –ahogy a neve is mutatja – csepegtetve teszi meg.

Az öntözőrendszert egy adott terv alapján kell elhelyeznünk. Rajzot készítve a kérdéses területről határozzuk meg, hogy a gerincvezeték hol lenne a legmegfelelőbb helyen, persze úgy, hogy mindeközben a szárnyvezetékek is a megfelelő helyre kerüljenek. A megfelelő elhelyezés fontos, mivel hiába takarékos a rendszer, ha nem használjuk ki optimálisan.

Ezek után a következő lépcső, hogy a szükséges öntözési időt teszteljük. Ez egy pár napba beletelik, de szükséges ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű vizet kapjanak növényeink. Ezt követően már az ideális értékekre tudjuk állítani az automatizáló rendszert. Ha mindezzel megvagyunk, akkor már nyugodtan használhatjuk csepegtető öntözőrendszerünket és biztosak lehetünk abban, hogy az a megfelelő módon látja el feladatát.

Ha megbízható és minőségi csepegtető öntözőrendszert szeretne, akkor válasszon minket! A segítségünkkel hosszú évekig tudja majd garantálni kerti növényeinek a megfelelő vízellátást!

 

Miért válasszon Hunter öntözőrendszert?

Miért válasszon Hunter öntözőrendszert?Az emberi természethez hozzátartozik, hogy megbecsüljük a tapasztalatot és a tudást. Jobban bízunk valamiben, ami már hosszú időt megélt, és a mai napig képes minőséget kínálni. Nincs ez másként az öntözőrendszerek világában sem.

A modern kor elvárása pedig annyiban módosult, hogy a tapasztalatot és a megbízható minőséget egészítse ki a praktikusság is. A Hunter öntözők pedig minden elvárásnak eleget tesznek. Több, mint hét évtizedes múltjuknak köszönhetően rendelkeznek elegendő tudással és tapasztalattal ahhoz, hogy tisztában lehessenek az ügyfelek igényeivel, ugyanakkor jó vállalkozáshoz méltóan képesek a megújulásra és a modernizálásra is!

Ha kertünk ápolására gondolunk, igyekszünk egyszerű, kezelhető és igényeinkre szabható megoldásokat keresni. A Hunter öntözők segítségével mindezeket könnyedén megvalósíthatjuk, hiszen használatuk roppant egyszerű, ugyanakkor személyre szabható.

Ne bajlódjon Ön se a méregdrága, praktikusnak tűnő, ám bonyolult rendszerekkel! Bízzon Ön is a tapasztalatban és a minőségben, válassza a Hunter öntözőket!

 

Kertészetek számára is remek megoldás a csepegtető öntözőrendszer

Kertészetek számára is remek megoldás a csepegtető öntözőrendszerA csepegtető öntözőrendszerek használata kertészetekben is kiváló lehetőséget nyújt a víztakarékos öntözésre. Mivel itt sokszor kifejezetten nagy területek vízellátását kell megoldani, egyáltalán nem mindegy sem az öntözésre fordított idő a munka szempontjából, sem pedig a hatékonyság, és az elhasznált vízmennyiség sem.

Mivel a csepegtető öntözőrendszerek lehetőséget adnak arra, hogy akár cserepes növényeknél is igénybe vegyük őket, így változatos módon történhet a felhasználásuk. Hatalmas előnyük, hogy célzottan lehet a segítségükkel az öntözést végezni, így pedig vízveszteség nélkül jutathatunk éppen annyi nedvességet a növények töveihez, amennyire szükségük van.

Akár szabadban, akár sátrak védelmében nevel növényeket a kertészetében a csepegtető öntözőrendszerek nagy segítséget nyújtanak majd Önnek! Használatukkal a munkaerő is más feladatokra csoportosítható, ráadásul spórolhat is. Ha szeretné Ön is kihasználni a csepegtető öntözőrendszerek előnyeit, akkor keressen minket bizalommal!

 

Hunter legyen vagy Rain Bird?

öntözőrendszerekA nyári szezon egyet jelent a megnövekedett hőmérséklettel, a magasabb UV sugárzással, tehát ilyenkor a növények vízigénye is nagyobb. Ebben az időszakban nem csupán arra kell figyelni, hogy milyen tápanyagokkal segítjük a növények fejlődését, de arra is, hogy mennyit és hogyan locsolunk.

A különböző öntözőrendszereket forgalmazó cégek ma már rengeteg alternatívát kínálnak azok számára, akik üde, zöld, tökéletesen gondozott kertet szeretnének ápolni. Az automata öntözőrendszerek mindig jó választásnak bizonyulnak, de a különféle típusok között is van különbség.

A Hunter öntözőrendszerek azok számára előnyösek, akiknek fontos az egyszerű kezelhetőség. Ennél a típusnál gyerekjáték a működtetés, mégis hatékony és sokoldalú öntözést tesz lehetővé. Kicsi és nagyobb kertbe egyaránt alkalmas, kezdő és profi kertészeknek is ajánlott.

A Rain Bird öntözőrendszer azoknak jó választás, akiknek nem csupán az a fontos, hogy kertjük egészséges és gondozott legyen, de hosszabb távon is figyelnek a részletekre. A Rain Bird takarékos locsolást valósít meg, annyi vizet használ, amennyi feltétlenül szükséges, így egyszerre gazdaságos és környezetbarát.

Válasszon igényei szerint, és vásárolja meg új öntözőrendszerét!

 

Az öntözőrendszer téli álma: víztelenítés

Az öntözőrendszer téli álma: víztelenítésAhogy a tél közeledtével a nappalok egyre rövidülnek, és megérkeznek az első fagyok, úgy lesz egyre kevesebb teendője a kert tulajdonosoknak. Nincs szükség metszésre, permetezésre vagy gyomlálásra és a rendszeres öntözést is lehet pihentetni néhány hónapig. De ha azt szeretnénk, hogy az öntözőrendszer a legközelebbi alkalommal is ugyanúgy működjön, akkor nem elég csak a csapot elzárni.

Külön oda kell figyelni arra, hogy szakszerűen téliesítsük a berendezést, hiszen ez is a karbantartás része.

A legfontosabb teendő a víztelenítés. Ha ezt elmulasztjuk, akkor bizony magas árat fizethetünk hanyagságunkért, mert a fagyott víz visszafordíthatatlan károkat okozhat a rendszerben. Első lépésként zárjuk el a fő vízforrást, majd a kompresszort csatlakoztassuk. Ezzel a berendezéssel víztelenítjük az öntözőrendszert. A kompresszor a főnyomócsőre csatlakozva sűrített levegőt fúj a rendszerbe, ahol a vizet keresztülfújja a csöveken. Onnan tudjuk, hogy sikeres volt a víztelenítés, ha szórófejekből már csak vízfüst jön. Ezzel sikeresen megakadályozzuk, hogy a jég tágulási feszültsége végzetes kimenetelű legyen a csövekben.

Ügyeljen Ön is öntözőrendszere állapotára, és bátran keressen fel minket öntözéstechnikával kapcsolatban!

 

Csepegtető öntözés a télikertben?

Csepegtető öntözés a télikertben?Beköszöntött a fagyos tél, így a kertek öntözési folyamata is megpihenni tér. Fontos, hogy a kialakított öntözőrendszereket megfelelően víztelenítsük, hiszen a téli fagy alatt könnyedén kárt okozhat, ha bennmarad víz a rendszerben.

És bár a téli hidegben a szabadtéri öntözés szünetel, a télikertekben és üvegházakban bizony még ebben a hideg időszakban is szükség van a rendszeres és gondos öntözésre, melyben a csepegtető cső kínál tökéletes megoldást! A csepegtető cső segítségével pontosan annyi vizet juttathatunk az ültetvényesre vagy a külön cserepekbe, amennyire a növénynek a téli időszakban szüksége van. További előnye a csepegtető csőnek, hogy a napfényt helyettesítő lámpákkal is könnyedén kombinálható a kialakítása.

Akárcsak a szabadtéri öntözésnél, a csepegtető cső esetében is fontos, hogy megbízható forrásból szerezzük be, és hogy a növények igényei alapján válasszuk ki a tökéletes kivitelt.

Ha Ön is minőségi csepegtető csövet keres, keressen minket bizalommal!

 

Kicsi a kert? Az automata öntözőrendszer akkor is remek megoldás!

Kicsi a kert? Az automata öntözőrendszer akkor is remek megoldás!A városokban gyakori, hogy a családi házakhoz aprócska kert tartozik, amely szinte csak az illúzióját adja annak, hogy van egy zsebkendőnyi saját földünk. Azonban fontos tudni, hogy ezek a kertek is rengeteg lehetőséget rejtenek magukban!

Az automata öntözőrendszer előnye, hogy nem kell napi szinten foglalkozni a problémával, időzítéses megoldás is lehetséges, így a legnagyobb melegben is megkapják a növények a kellő vízmennyiséget – akár akkor is, ha napokig nem tartózkodunk otthon. Minél kisebb egy kert, annál fontosabb, hogy minden részlet a helyére kerüljön benne, és a növények a megfelelő gondoskodást kapják meg, hiszen könnyen észrevehető minden hiba. Az automata öntözőrendszerek segítenek Önnek, hogy gond nélkül rendben tarthassa a kertet, miközben nem jelent napi hosszas tevékenységet a locsolás!

Amennyiben Önnek is kevés az ideje, de mégis fontos a tökéletes kert és gyep, megéri hozzánk fordulnia, még akkor is, ha kisebb kertről van szó! Automata öntözőrendszerek kapcsán is a rendelkezésére állunk!

 

Készüljön! A tavaszi öntözőrendszer telepítés hamarosan kezdetét veszi!

Készüljön! A tavaszi öntözőrendszer telepítés hamarosan kezdetét veszi!Nemsokára itt a tavasz, amikor az idő egyre melegebb lesz, a fák rügyeznek és virágok nyílnak a kertekben. Ahhoz, hogy a kerti virágok és a fák megfelelő vízellátáshoz jussanak, érdemes beruháznia öntözőrendszer telepítésbe.

Nem csak időt és energiát spórolhat egy öntözőrendszerrel, hanem kertje sokkal szebbé válhat a korszerű technológiának köszönhetően.

Ahogy melegszik az idő, és csökken a természetes csapadék mennyisége, a növények, a virágok, sőt még a gyep is jelzi, hogy több vízforrásra van szüksége. Az öntözőrendszerrel mindig megfelelő mennyiségű vízhez juthat a kert minden növénye, melyet úgy hálálnak majd meg, hogy még szebben pompáznak és jobban fejlődnek az Ön örömére!

Éljen Ön is a korszerű öntözőrendszer telepítés előnyeivel, és szerelje fel kertjét egy professzionális rendszerrel már kora tavasszal! Öntözőrendszer telepítéssel kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bizalommal, munkatársaink készséggel segítenek!

 

Megfelelő alkatrészekkel a kifogástalan öntözésért

Megfelelő alkatrészekkel a kifogástalan öntözésért Egy szép és ápolt kerthez, parkhoz elengedhetetlen a megfelelő öntözés. Kisebb zöldterületnél még megoldhatjuk manuálisan, saját magunk locsolva, de nagy zöld parkoknál, egy nagyobb kertnél ez már problémás lehet. Nem beszélve arról, hogy a tökéletes gyephez folyamatos, a megfelelő időben történő locsolás szükséges, amihez nehéz mindig igazodni.

Ezekben az esetekben érdemes öntözőrendszert telepíteni! Cégünk több évnyi tapasztalattal a háta mögött lehet segítségére ilyen téren! Megtervezzük és kivitelezzük a megfelelő öntözőrendszert Önnek!

Persze a jól kiépített rendszer önmagában nem elég. A hozzá felhasznált öntözőtechnikai szerelvényeken múlik minden. Egy rosszul átgondolt rendszer, a nem megfelelő alkatrészek mellett, biztos, hogy nem végez rendes locsolást, és idő előtt tönkremegy. Cégünk garantálja Önnek a minőségi szerelvényeket. A Hunter, Rainbird, Irritol gyártóktól származó öntözéstechnikai szerelvényeink garantálják Önnek a problémamentes kert-, vagy parkgondozást!

Ha szeretné, hogy öntözéstechnikai rendszere a megfelelő szerelvények felhasználásával épüljön ki, akkor forduljon hozzánk! További információkért keressen fel minket elérhetőségeinken!

 

A csepegtető öntözésről bővebben

A csepegtető öntözésről bővebbenA csepegtető öntözés a fenntartható öntözés egyik fajtája, az egyik legtakarékosabb és legkorszerűbb öntözési forma. A víz az előre lefektetett öntözőcsöveken keresztül egyenesen a növények tövéhez áramlik. Alacsony vízkibocsátás jellemzi, amelyet az adott növények teljes mértékben fel tudnak hasznosítani. Az alacsony vízkibocsátás miatt óránként alig pár liter vizet használ, továbbá egyszerre több növény öntözését is tudjuk biztosítani.

A csepegtető öntözés direkt erre a célra tervezett csövek által történik, ami a gyakorlatban egy lefektetett, lyukakkal ellátott csövet takar, de a technikai megoldás miatt a víz egyenlő mértékben áramlik az első és utolsó csepegtető fejből egyaránt. A mezőgazdaság mellett a kertekben is nagy szerep jut a csepegtetős öntözésnek a jelentős vízmegtakarítás és hatékony öntözés miatt.

A megfelelő kiépítéshez szükséges, hogy minőségi alkatrészeket és csöveket használjunk, amelyek biztosítják a víz helyes áramlását. Nálunk biztosra mehet minőség terén! Ha szeretne egy megbízható és olcsó öntözési megoldást, akkor telepítsen csepegtető öntözőrendszert. Csepegtető öntözéssel kapcsolatos további információkkal kapcsolatban, keressen minket az oldalunkon található elérhetőségeink egyikén!

 

Telefon: +36-30/24-24-824, +36-30/58-68-013.

 

Share Button

Facebook

YouTube

Az Ön remarketingcímkéje