Általános Tudnivalók

Küldje el kertjének alaprajzát, mi ingyen megtervezzük öntözőrendszerét, ha nálunk vásárolja meg a hozzávaló anyagokat!

Az árakról és kedvezményekről érdeklődjön e-mailben vagy telefonon!

Elérhetőségeink:

Szeretne Ön is egy gyönyörű kertet, ahová elmenekülhet a világ elől? Szeretné, hogy virágai és egyéb növényei a egészségesek legyenek, és a legjobb törődést kapják? A gyönyörű kert alapja az öntözés, amely segítségével megfelelő vízmennyiséghez juttatjuk növényeinket, pázsitunkat. Arra azonban feltétlenül ügyeljünk, hogy szinte minden növénynek és gyepnek más a vízigénye, egészséges fejlődésükhöz a megfelelő vízmennyiséget kell eljuttatni hozzájuk, mely a különböző öntözőrendszerek segítségével könnyen megoldható. Fontos tisztában lenni azzal is, hogy milyenek a talajviszonyok. A vízellátás is fontos szempont az öntöző rendszerek kialakításánál, a víz forrása lehet vezetékes víz vagy akár kerti kút is. Kút esetén azt is meg kell nézni, hogy milyen szivattyúra van szükség, illetve ha már van szivattyú,akkor az elegendő-e egy öntözőrendszer vízellátására vagy sem.
 
Hozza el hozzánk kertének alaprajzát és mi segítünk megtervezni a megfelelő öntözőrendszert a kertjéhez! Különböző ajánlatainkkal várjuk Önt, kiszámoljuk az anyagárat és segítünk a telepítésben is.
 
 

Öntözéstechnikai rendszerek telepítése

A legjobban működő megoldás a földbe süllyesztett automata öntözőrendszer kiépítése, mely hosszútávon biztosan megtérül.
Ez a legmodernebb megoldás az automata öntözés kialakítására.

Második megoldásként felmerülhet a felszíni öntözőrendszer telepítése.
Ezt az öntözéstechnikai módszert úgy lehet kialakítani, hogy egy időzítő kapcsolóval ellátott öntözőrendszert szerelünk a kerti csapra.

Fontos, hogy a lehető legjobb szakemberekhez forduljon, ha automata öntöző rendszert szeretne. Mi, az AquaMatic Kft.-nél arra törekszünk, hogy a lehető legmegfelelőbb és legkiválóbb minőségű megoldásokat nyújtsuk Önnek, kertépítés és öntözéstechnika terén. Ha szeretne egy automata öntöző tulajdonosa lenni, keressen fel minket! 

Automata öntözéstechnikai rendszerek működése

Álmai kertjére vágyik, esetleg rendelkezik is már vele, de nincs ideje rendszeresen gondozni? Önnek automata öntöző rendszerekre van szüksége!

Az automata öntöző rendszerek emberi felügyelet nélkül locsolják kertjét, Önnek nem kell a folyamatot felügyelni, elmehet dolgozni, nyaralni, szórakozni is. Akár hosszú időre is elhagyhatja lakását és kertjét, egy automata öntöző akkor is dolgozik. Az automata öntözők többféle módon kiépíthetők: a különböző rendszerek a különböző növények és kertfajták számára megfelelőek. 

Vannak automatán működő öntözőrendszerek, amit időzítővel valósítunk meg,
de akár lehet manuális is, ez Önre van bízva mi az elképzelése.

Az időzített öntözőrendszerek előnyei:

• Modern, kényelmes és könnyen telepíthető öntözéstechnikai megoldás, amely minden típusú környezetben ideális megoldás, pl.: magánkertek, sportpályák, közterületek, egyéb zöld területek.
• Nem igényel emberi felügyeletet és vezérlést, előre beállítható a rendszer, hogy a kívánt időben és helyen induljon el.
• Időbeli megkötést nem jelent senki számára, így akár magánszemélyek esetében a nyaralás és egyéb szabadság alatt is megfelelően gondozott a kert.
• Rövid időn belül megtérülő egyszeri befektetés.
• Környezetbarát és költséghatékony, víztakarékos megoldás.

Az AQUAMATIC Öntözéstechnikai és Kertépítő Kft. garantáltan a legjobb választás! Hisszük, hogy az ügyfél elégedettsége a szakértelem és az alapanyagok függvénye. Ennek szellemében az AQUAMATIC Öntözéstechnikai és Kertépítő Kft. kizárólag megbízható és magasan képzett szakemberekkel dolgozik, akik ellenőrizhető forrásból származó, jó minőségű alkatrészeket, eszközöket használnak.

Keresse fel az AQUAMATIC Öntözéstechnikai és Kertépítő Kft.– t az alább megadott elérhetőségeken és kérje munkatársaink segítségét!