Öntöző rendszerek kiépítése

Küldje el kertjének alaprajzát, mi ingyen megtervezzük öntözőrendszerét, ha nálunk vásárolja meg a hozzávaló anyagokat!

Az árakról és kedvezményekről érdeklődjön e-mailben vagy telefonon!

Elérhetőségeink:

Automata öntözőrendszer kiépítési szempontjai és előnyei

Az automata öntözőrendszer kiépítése minden esetben egyedi módon történik, hiszen ahány kert, annyi adottsággal rendelkezik, azonban néhány hasznos szempont alapján egyszerűen kivitelezhető.

• Milyen minőségű vízvételi lehetőség van a kertben?
• Milyen elhelyezési lehetőség van a vezérlőegység és az esőérzékelő elhelyezésére?
• Milyen a víznyomás és a vízhozam?
• Milyen szilárdburkolat található a kertben?
• Mekkora területet kell öntözni és milyen a lejtése?
• Milyen tájolási irányban helyezkedik el az épület a területhez képest?
• Milyen a növényzet és a kert felépítése?

A jól kiépített automata öntözőrendszernek számos előnye van, melynek köszönhetően nem csupán praktikus, de gazdaságos is: víztartalékos megoldás, hiszen rendszeresen egyenletes mennyiségű vizet juttat minden területre. A vezetékeket praktikusan a talajban helyezik el, melynek öntözői csupán a locsolás ideje alatt emelkednek ki, így biztonságos megoldást jelentenek és elkerülhetőek a balesetek, továbbá esztétikusabb is.

Ha Ön is szeretne egy praktikus, gazdaságos és modern megoldást kertjébe, forduljon hozzánk bizalommal és mi kiépítjük az Ön egyedi automata öntözőrendszerét.

További információkért keressen minket elérhetőségeinken!

Öntözőrendszer tervezés és telepítés

Növényeink egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen a rendszeres öntözés. Mivel az időjárás nem mindig kertünk sajátosságainak megfelelően alakul, nekünk kell gondoskodni a megfelelő vízmennyiségről. A locsolás azonban igen körülményes és sokszor fárasztó lehet a mindennapok során, így a tökéletes megoldás az öntözőrendszer.

Ha elhatároztuk, hogy öntözőrendszert szeretnénk, az első lépés a tervezés. Ebben a munkafázisban a legfontosabb, hogy a szakértő kertünk minden apró szegletét megismerje, hiszen csak a jellemző tulajdonságoknak és környezeti tényezőknek megfelelően lehet tervet készíteni. Az öntözőrendszer telepítése során szintén szükség van szakértő segítségre, hiszen számos kárt okozhat a kertben a hozzá nem értés.

A profin kivitelezett öntözőrendszer szinte észrevehetetlen a kertben, így egyáltalán nem zavaró tényező a lakók számára, ugyanakkor az öntözés hatékony és víztakarékos.

Ha Ön is szeretne megszabadulni a locsolás mindennapi procedúrájától, bátran keressen fel minket öntözőrendszer telepítésével kapcsolatban!

Az öntözőrendszer szórófejei és öntözőfejei

Az automata öntözőrendszerek napjainkban innovatív és kényelmes lehetőségeket kínálnak, hogy élőkörnyezetünket széppé varázsolhassuk, valamint a saját időbeosztásunktól függetlenül gondoskodhassunk a folyamatos és szükséges mennyiségű vízellátásról, hiszen a mai modern rendszerek tetszőlegesen irányíthatóak és programozhatóak.

Az öntözőrendszer hibátlan és optimális működése során meghatározó szerepet töltenek be a különböző szerelvények és kiegészítő kellékek, melyek között a szóró- és öntözőfejek kiemelt jelentőséggel bírnak.

Szórófejek és öntözőfejek:

• Rotoros öntözőfej: Nagyobb felületeken javasolt az alkalmazás
• Spray jellegű öntözőfej: Kisebb területeken javasolt az alkalmazás
• Öntözőfejek: A földből kiemelkedő változatuk a leggyakrabban alkalmazott típus
• Csepegtetők: Növényszigetek, sziklakertek, stb. öntözésére kiváló választás
• Egyéb lehetőségek

A szóró- és öntözőfejeket mindig növényeink igényeinek, valamint környezetünk sajátosságainak megfelelően válasszuk ki!

Minőségi öntözőberendezésekkel kapcsolatban tekintse meg weboldalunk széles szolgáltatási körét, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!