Sajtóközlemény

Az Aqua-Matic Kft. minikotró beszerzése

2022/április/15

Az AQUA-MATIC Öntözéstechnikai és Kertépítő Korlátolt Felelősségű Társaság a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a GINOP Plusz-1.2.2-22 felhívás alapján támogatásban részesült. A projekt keretében egy Bobcat E19 classic minikotró került beszerzésre. A támogatási összeg 10,00 millió forint, mely európai uniós, vissza nem térítendő támogatás.

Az AQUA-MATIC Öntözéstechnikai és Kertépítő Kft. a „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című pályázati kiíráson támogatást nyert. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg. A 10 millió forint összegű európai uniós támogatás segítségével a projekt keretében egy Bobcat E19 classic minikotró került beszerzésre. Az öntözőrendszer telepítés és kertépítés kivitelezési munkálataihoz szükséges a beszerzendő eszköz, az árkok kiásásához.

A megvalósulás helyszíne: 2185 Váckisújfalu, Tavasz utca 9.
A beruházás befejeződött: 2022.04.14.

A fejlesztés eredményeként a cég meg tud felelni a növekvő kihívásoknak, várható árbevétele nő. A nagyobb teljesítményű géppel hamarabb elkészülhet a földmunka bármilyen talajban, és az öntözőrendszerek összeszereléséhez több szakembert tudnak így átcsoportosítani. Ez nagyban növeli a hatékonyságot.

A beruházásnak köszönhetően a vállalkozás 3 darab munkahelyet tud megőrizni.

További információ kérhető:
telefonszám: +36 30 242 4824
e-mail cím: info@aqua-matic.hu

A kedvezményezett neve: Aqua-Matic Kft

A fejlesztés tárgya, célja: Az Aqua-Matic Kft. minikotró beszerzése

A szerződött támogatás összege: 10,00 millió forint

A projekt tartalmának részletes bemutatása: A 10 millió forint összegű európai uniós támogatás segítségével a projekt keretében egy Bobcat E19 classic minikotró került beszerzésre. A beszerzendő eszköz az árkok kiásásához szükséges, ami az öntözőrendszer telepítés és kertépítés kivitelezési munkálataihoz nélkülözhetetlen.

A projekt tényleges befejezése 2022.04.14.