A csepegtető öntözőrendszer működése egyszerű, egy csepegtető csövön adott időegységen keresztül látja el vízzel növényeinket, de mindezt –ahogy a neve is mutatja – csepegtetve teszi meg.

Az öntözőrendszert egy adott terv alapján kell elhelyeznünk. Rajzot készítve a kérdéses területről határozzuk meg, hogy a gerincvezeték hol lenne a legmegfelelőbb helyen, persze úgy, hogy mindeközben a szárnyvezetékek is a megfelelő helyre kerüljenek. A megfelelő elhelyezés fontos, mivel hiába takarékos a rendszer, ha nem használjuk ki optimálisan.

Ezek után a következő lépcső, hogy a szükséges öntözési időt teszteljük. Ez egy pár napba beletelik, de szükséges ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű vizet kapjanak növényeink. Ezt követően már az ideális értékekre tudjuk állítani az automatizáló rendszert. Ha mindezzel megvagyunk, akkor már nyugodtan használhatjuk csepegtető öntözőrendszerünket és biztosak lehetünk abban, hogy az a megfelelő módon látja el feladatát.

Ha megbízható és minőségi csepegtető öntözőrendszert szeretne, akkor válasszon minket! A segítségünkkel hosszú évekig tudja majd garantálni kerti növényeinek a megfelelő vízellátást!