A nyári szezon egyet jelent a megnövekedett hőmérséklettel, a magasabb UV sugárzással, tehát ilyenkor a növények vízigénye is nagyobb. Ebben az időszakban nem csupán arra kell figyelni, hogy milyen tápanyagokkal segítjük a növények fejlődését, de arra is, hogy mennyit és hogyan locsolunk.

A különböző öntözőrendszereket forgalmazó cégek ma már rengeteg alternatívát kínálnak azok számára, akik üde, zöld, tökéletesen gondozott kertet szeretnének ápolni. Az automata öntözőrendszerek mindig jó választásnak bizonyulnak, de a különféle típusok között is van különbség.

A Hunter öntözőrendszerek azok számára előnyösek, akiknek fontos az egyszerű kezelhetőség. Ennél a típusnál gyerekjáték a működtetés, mégis hatékony és sokoldalú öntözést tesz lehetővé. Kicsi és nagyobb kertbe egyaránt alkalmas, kezdő és profi kertészeknek is ajánlott.

A Rain Bird öntözőrendszer azoknak jó választás, akiknek nem csupán az a fontos, hogy kertjük egészséges és gondozott legyen, de hosszabb távon is figyelnek a részletekre. A Rain Bird takarékos locsolást valósít meg, annyi vizet használ, amennyi feltétlenül szükséges, így egyszerre gazdaságos és környezetbarát.

Válasszon igényei szerint, és vásárolja meg új öntözőrendszerét!