Egy szép és ápolt kerthez, parkhoz elengedhetetlen a megfelelő öntözés. Kisebb zöldterületnél még megoldhatjuk manuálisan, saját magunk locsolva, de nagy zöld parkoknál, egy nagyobb kertnél ez már problémás lehet. Nem beszélve arról, hogy a tökéletes gyephez folyamatos, a megfelelő időben történő locsolás szükséges, amihez nehéz mindig igazodni.

Ezekben az esetekben érdemes öntözőrendszert telepíteni! Cégünk több évnyi tapasztalattal a háta mögött lehet segítségére ilyen téren! Megtervezzük és kivitelezzük a megfelelő öntözőrendszert Önnek!

Persze a jól kiépített rendszer önmagában nem elég. A hozzá felhasznált öntözőtechnikai szerelvényeken múlik minden. Egy rosszul átgondolt rendszer, a nem megfelelő alkatrészek mellett, biztos, hogy nem végez rendes locsolást, és idő előtt tönkremegy. Cégünk garantálja Önnek a minőségi szerelvényeket. A Hunter, Rainbird, Irritol gyártóktól származó öntözéstechnikai szerelvényeink garantálják Önnek a problémamentes kert-, vagy parkgondozást!

Ha szeretné, hogy öntözéstechnikai rendszere a megfelelő szerelvények felhasználásával épüljön ki, akkor forduljon hozzánk! További információkért keressen fel minket elérhetőségeinken!