A nyári melegben mindenki egy kis hűsítőre vágyik, legyen az egy nagy pohár jeges limonádé, vagy egy klimatizált helyiség. A klíma okozta fertőzések, megfázások azonban egyre gyakoribbak, hiszen a benne felgyűlt szennyeződéseket gyakran nem tisztítják elégszer. Emellett szervezetünknek is jobban esik a napsütés a hosszú téli időszak után. A nagy melegben remek megoldást jelenthetnek a közterületen felállított párakapuk, melyek hűsítőpontokat hoznak létre a város különböző pontjain.

Hőségriadó esetén nagyon fontos a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel és a napszúrás ellen kiválóan védekezhetünk egy-egy ilyen párakapu kipróbálásával.

Egy párakapu alkalmazása széles körű, felállíthatjuk rendezvényeken, kávézókban, éttermekben, óvodákban, zöldséges standok frissítésére, portalanítására. A párakapu költséghatékony megoldás, hiszen nem fogyaszt áramot, csak a szórófejeken átszűrődő víz jelent költséget.

Érdemes párakaput beszereznie, hiszen a nyári hőségben többen mernek majd kimozdulni és az Ön éttermét, rendezvényét választják, ahol ilyen hűsítő berendezés van felállítva.